CHIRURGIE OMF BUCUR PDF

Original filename: This PDF document has been generated by Adobe Acrobat Pro. Compendiu de chirurgie oro-maxilo-faciala (vol1 si 2) de Alex. Bucur. lei was lei Compendiu de Chirurgie OMF Bucur. 3. See All. See More. View Alexandru Lupu’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. Alexandru has 2 jobs listed on their profile. See the complete profile on.

Author: Gardahn Negore
Country: Georgia
Language: English (Spanish)
Genre: Video
Published (Last): 19 April 2016
Pages: 320
PDF File Size: 12.81 Mb
ePub File Size: 12.60 Mb
ISBN: 481-1-68130-369-4
Downloads: 20749
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Mera

Medicul oncolog care te are in evidenta iti va face un plan de controale periodice.

Fut coin generator

Medicul oncolog care se ocupa de ea i-a dat Xeloda. Giulesti,dar bine inteles conf ma chema la cabinetul lui particular nu in spital unde plateam mereu dar imi lua jumatate de o,f ptr ca sunt cadru medical,nu conteaza bani dar nici macar nu ma tratat timp de 7 luni ma duceam mereu in aa si-mi zicea: Inca nu am intrat in posesia rezultatului histo patologic, desi au cam trecut 2 saptamani asa mi s-a spus ca in termen de 2 sapt il voi primi. In primul rand tatal tau va trebui sa faca o operatie clasica si sa i se scoata toata tumora si zona inconjuratoare.

Vreau sa-ti spun sa nu te astepti foarte tare ca acest marker sa fie pozitiv.

Abstracts Volume BaSS 2015

Nu stiu cat va reusi sa mai supravietuiasca si in ce conditii. Exista un singur caz in lume in care tumora a patruns prin osul craniului in creier, deci riscul este de neluat in seama. Imi cer si de la tine iertare daca voi parea dura, dar cred in sinceritate si in spunerea adevarului gol-golut.

  LA OVEJA NEGRA AUGUSTO MONTERROSO PDF

Mai multe detalii, daca imi dai date complete. Totusi, eu nu vad semne cum ca tumora ar fi invadat vreodata in vagin si ar fi involuat dupa tratament. Aceste modificari sunt vizibile pe o distanta de 12mm. Nu stiu sa-ti spun ce sanse are.

Totusi, daca as fi eu omc, as mai cere o a doua opinie. Deci, sa inteleg ca acest stadiu T2N0M0 chirurfie existat de la inceput iar ceea ce s-a trecut in biletul de iesire a fost parerea medicilor?

Mi s-a spus ca voi pierde vederea la ochiul drept deoarece nu poate fi protejat in urma radiatilor. Nu cumva sa stimuleze cresterea tumorii. Buna ziua, va scriu acest e-mail cu urmatoarea rugaminte.

Important chirudgie sensitive structures located at this level increase the risk of possible important and definitive damages. Bucug multumesc pentru raspuns. In articole ulterioare voi explica mai detaliat diferite forme de carcinom si multi alti termeni pe care ii puteti intalni in biletele de iesire din spital si rezultatele diverselor explorari efectuate. Indicatie tratament inflamator si repetarea analizelor la 6 luni.

User Account Sign in to save searches and organize your favorite content. Va multumesc pt raspuns.

Durerile la el deja au aparut. Seamana un pic cu ce a a vut soacra ta. Nu cred ca mama ta poate fi vindecata, dar niciodata sa nu incetezi in a spera intr-o minune. Din experienta dumneavoastra, cat de repede evolueaza aceasta boala? Din pacate oncologul nu sta prea mult la discutii. Buna seara, tatal meu are o tumoara pulmonara cu metastaza renala rezultatul tomografiei iar in noiembrie i s-a facut traheotomie din cauza insificientei respiratorii.

Oricum, trebuie sa iti faci investigatii repetate si cat mai frecvente, fiindac tumora poate reaparea oricand. In parhon mi s-a spus ca ar trebui sa stau 6 zile internata daca primesc iod asa o fi procedura si in cluj?

  COMPENDIUM ON ERTMS PDF

Doctorul era foarte sigur de el. Daca e intraductal, ai prins cancerul in faza initiala cand simpla rezectie chirurgicala e suficienta pentru vindecare.

Inapetenta unui om de 80 de ani ar trebui investigata. La 0,5cm de marginea rectala, o formatiune tumorala vegetanta de 4,5cm in ax tranversal, ce ocupa 3,5cm din circumferinta de bucjr cm a lumetului.

Doina Burciu, buletinul nu e deloc incomplet, contine absolut toate elementele necesare grad de diferentiere, invazie, ganglioni, margini de rezectie. Nu stiu de unde este limfoganglionul si nici daca se cunoaste originea tumorii. Ambii sani cu aspect de mastoza fibrochistica.

Celulele sunt buur identice, doar asezarea lor difera si asezarea lor de poate vedea doar pe o biopsie excizionala se scoate chirurgical un nodul, o parte dintr-un nodul, un lob tiroidian sau toata tiroida, in functie de dimensiunile leziunii si buccur chirurgicala.

Buna seara din nou.

As dori sa inteleg situatia mamei mele. Si ce inseamana mai pe intelesul unui muritor de rind, este cancer, suspiciune de cancer?!! Daca da, sunt sanse de vindecare. In ce tara sunt. La Multi Ani si multa, multa sanatate la toata lumea.

Abstracts Volume BaSS – [PDF Document]

Mihael,a discutati cu oncologul. Healing implies complex biological process. Credeti ca este bine sa inceapa aceaste citostatice?