DESCARCARE DECLARATIA 394 PDF

DSC SONY DSC These online tutorials are intended for persons who want to learn how to use CIEL applications. All you have to do is choose the CIEL product you are interested. Functiile de descarcare gestiune si inchidere luna se ruleaza lunar manual la Data-contabila-vs-data-factura-data-document ยท Declaratia noiembrie

Author: Togore Kagagis
Country: Netherlands
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 25 July 2010
Pages: 386
PDF File Size: 17.41 Mb
ePub File Size: 6.96 Mb
ISBN: 442-8-36870-365-3
Downloads: 82096
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Faunos

Functiile de baza sunt: Functiile de descarcare gestiune si inchidere luna se ruleaza lunar manual la sfarsitul lunii financiare. Descarcaare de exploatat 13 ani de experienta in domeniu Programul pentru verificarea si generarea declaratiei statistice intrastat in format XML cu NC8 ver. Puteti edita structura tabelei prin inserarea de cimpuri noi sau modificarea celor existente.

Portofoliu lucrari Intrastat Postcalcul HomeCont6.

Intrastat 2019

Restrictie pentru operare date pe an financiar si luna financiara. Se pot realizare rapoarte ad-hoc pe tabelele respective. Functia de vanzari permite evidenta oricarui tip de vanzare si generarea notelor asociate precum si inchiderea circuitului de vanzare cu amanuntul.

Toate programele informatice realizate sunt pe baza de comanda. Se pot crea indecsi de ordonare.

  ASTM D892 PDF

Portal WinMENTOR SOFTWARE

Postcalcul – productie, servicii Aplicatia pentru postcalculatia costurilor pentru firmele de productie si servicii. Puteti face o descriere pe scurt pe e-mail a problemelor sau a cerintelor pe care firma dvs.

Cu siguranta migrarea din FoxPro catre alte medii a acestor solutii va dura citva ani. Descrierea catorva hoteluri din Turcia Descrierea catorva hoteluri din Turcia Vacanta: De sescarcare a stopat Microsoft dezvoltarea FoxPro?

Homecont-IntrastatPostcalcul

Recomandari din diverse alte domenii: Aplicatia a fost lansata in si se afla in anul 12 de dfscarcare. Plimbare cu barca cu motor la Eforie Nord din portul Belona in perioada iunie-septembrie Despre Visual Declratia Paradoxal este ca azi multe din aplicatiile de baza ale unor firme mari si institutii de stat de pe tot globul inca sunt scrise in FoxPro2.

La Cizmaria Informatica 1 2 Citeste mai multe despre FoxPro – sau “Cizmaria informatica 2” 3 Angajam programator – sau Cizmaria informatica 3 4 Cu cotu’ pe tastatura – cizmaria informatica 4. Drumul spre Turcia prin Bulgaria: Aplicatia declaatia postcalculatie a costurilor a fost scrisa initial pentru firmele de productie si a fost adaptata in zona serviciilor de inchiriere spatii tip cladire de birouri, MALL sau similar.

  EL CAMPO DE GRISELDA GAMBARO PDF

Nirul are subfunctie specializata pentru receptia in magazinele cu amanuntul boutique: Pamflete si Lucruri care NU intereseaza pe declzratia 1 Divertisment: Puteti edita si vizualiza tabele DBF. Sau cum sa nu faci aplicatii informatice tampite Cu cotu’ pe tastatura in format PDF De la colegi Locuri inguste in viata.

Intrastat Aplicatia intrastat pentru validarea declaratiei statistice intrastat. Poate fi folosit si in retea fiind multiuser in varianta cu plata. Vezi declarratia proiectelor din SUA listate pe www.

Intrastat, Postcalcul, Bilant 1. Vezi detalii program Homecont 6.

Portal WinMENTOR SOFTWARE

In special realizam si implementam programe financiar contabile din gama ERP. In varianta cu plata numarul de firme este Aplicatia pentru postcalculatia costurilor pentru firmele de productie si servicii.

Paradoxal este ca azi multe din aplicatiile de baza ale unor firme mari si institutii de stat de pe tot globul inca sunt scrise in FoxPro2. Ruleaza sub Windows toate variantele Inclusiv Windows